14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Prestige Exclusive Silverline Memory, 140×200 cm

Salteaua este cea care face diferenta intre un somn linistit si un somn agitat, drept pentru care iti recomandam sa te orientezi catre un model cat mai potrivit nevoilor tale. In acest sens isi facem cunostinta cu salteaua Prestige Exclusive Silverline Memory despre care vom discuta de aceasta data.

Salteaua Prestige Exclusive Silverline Memory este prevazuta cu arcuri tip Bonelle bitroconice ansamblate avand un diametru de 86 mm realizat din sarma otel carbon de 2.2 mm. Peste plasa de arcuri este amplasat un covor din fibre vegetale impaslite pe suport textil. Este lipit cu o rasina speciala ecologica.

Una dintre suprafete este prevazuta cu spuma poliuretanica ce are o sensitate de 21 si grosime de 3 cm, lipta cu acelasi tip de rasina. Asigura confort sporit si fiabilitate ridicata.

Materialul exterior realizat din bumbac si polyester este prevazut cu insertii de fire de argint, ce prezinta proprietati antiseptice si antimicrobiene.

De jur imprejurului saltelei, se afla o banda ce asigura o aerisire eficienta saltelei.

Dimensiunile saltelei sunt de 140 x 200 cm, avand o inaltime de 27 cm.

Pareri de la clienti

Clinetii sunt de parere ca este o saltea destul de buna, fiind moale, dar totodata ferma. De asemenea, au adaugat ca se odihnesc foarte bine pe ea si sunt multumiti de alegerea facuta. Considera raportul calitate/pret avantajos. 


Concluzii autor

Prestige Exclusive Silverline Memory este o saltea interesanta care asigura un confort destul de mare. Sigur ca este o chestiune si de preferinte, insa clientii sustin ca se odihnesc foarte bine pe ea. Aici gasesti oferta de pret actualizata.

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

8.9/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • confortabila
  • fiabila
  • proprietati antiseptice si antimicrobiene

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *