14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Trotec TTK 70 E

Umiditatea din aer iti poate da mari batai de cap, insa nu si daca ai la indemana aparatul potrivit. Iti facem cunostinta cu un dezumidificator foarte eficient si practic in orice locuinta si anume Trotec TTK 70 E.

Umidificatorul Trotec TTK 70 E ofera o capacitate maxima de dezumidificare de 20 litri/zi si un debit al aerului de 135 mc/h. In principiu, este recomandat pentru suprafete de pana la 45 mp.

Cu ajutorul higrostatului reglabil individual, detii controlul absolut asupra umiditatii din casa. Concret, poti opta pentru una dintre cele 7 valori de umiditate in aer, astfel incat sa mentii un nivel constant, chiar si atunci cand nu esti acasa.

In momentul in care nivelul dorit a fost atins, atunci aparatul se va deconecta in mod automat si isi va relua activitatea numai atunci cand nivelul va creste din nou peste limita setata.

Este prevazut cu un filtru de aer care are rolul de a preveni inmultirea bacteriilor, filtrand scamele, praful si parul provenit de la animalele de companie.

In mometnul in care rezervorul se va umple cu apa, se va aprinde o lumina de avertizare. Daca rezervorul nu este golit, atunci aparatul se va deconecta automat, gratie sistemului de protectie automata la preaplin.

Ai posibilitatea de a regla si directia de suflare a aerului, ceea ce asigura o flexibilitate foarte buna aparatului.

Nivelul maxim de zgomot produs in timpul functionarii este de 45 dB.

Prezinta o lungime de 22 cm si latime de 36.5 cm, cantarind totodata 14.7 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de acest aparat si declara ca isi face treaba excelent. Nu consuma foarte multa energie electrica si au afirmat ca isi pot usca si hainele mai rapid. Nu au ce sa ii reproseze, drept pentru care considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Trotec TTK 70 E este un aparat de inalta calitate, ce asigura confortul casei tale. Combate foarte eficient problema umiditatii din aer, principala cauza a formarii mucegaiului. Este un aparat foarte practic in orice locuinta si il recomandam cu toata increderea. Vine la pachet cu o oferta de pret rezonabila pe care o poti verifica aici.

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • capacitate mare
  • colectare eficienta
  • filtru de aer
  • lumina de avertizare
  • protectie automata

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *