14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

ST-CM 1033

ST-CM 1033 este o rasnita foarte ieftina si de multe ori acest aspect induce, involuntar, perceptia unei calitati indoielnice. Poate asa este sau poate nu. Tocmai pentru ca acest aspect este discutabil si variabil de la caz la caz, dorim sa discutam in detaliu despre acest produs pentru a verifica despre ce este vorba si ce asteptari ar trebui sa ai.

Rasnita ST-CM 1033 inregistreaza o putere de 180 W si o capacitate de 50 g. Recomand din experienta sa nu fie suprasolicitata, fiindca exista riscul de a se incalzi foarte rapid. In opinia mea, as sugera ca aceasta rasnita sa fie achizitionata exclusiv pentru a macina un continut mai usor, pentru ca nu face fata unor suprasolicitari si…s-ar putea sa ramaneti dezamagiti!

Intr-o alta ordine de idei, carcasa este realizata din plastic, iar lamele din otel inoxidabil. Chiar daca producatorii se lauda cu acele lame rezistente si putere mare, ideea ramane aceeasi: rasnita trebuie folosita atent si nu mai mult decat este cazul!

Dispune de functia pulse ce are rolul de a intensifica procesul, deci va scuti timp. Sau cel putin asta promit producatorii.

Masoara 23 x 13 x 13 cm (l x L x A) si cantareste doar 0.56 kg.

Pareri de la clienti

Sigur ca si parerile clientilor au fost impartite, iar noi dorim sa punem in balanta fiecare opinie relevanta si eventual, sa redam pe scurt ceea ce considera acestia. In mare parte, este o rasnita destul de slaba din punct de vedere calitativ si, dupa cum am mai spus, nu trebuie suprasolicitata, fiindca riscul de a ceda este destul de mare. Raportul calitate/pret va lasam sa il estimati voi.


Concluzii autor

Cat se poate de obiectiv afirm ca rasnita ST-CM 1033 este un produs slab calitativ, care ar fi util doar pentru a macina continuturi mai usoare, adica nu foarte solicitante pentru aparat, pentru a nu se incalzi. Iar intre sesiunile de macinare este necesara sa se faca o mica pauza. Pentru o oferta de pret, poti intra aici.

6.1

Calitate

5.6/10

Fiabilitate

5.0/10

Pret

6.7/10

Design

7.0/10

Argumente PRO

  • lame din inox
  • functia pulse

Argumente CONTRA

  • se incinge rapid
  • putere mica de macinare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *