24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

DeLonghi Dedica KG 521M

Obisnuiesti sa consumi cafea in fiecare zi si esti o fire pretentioasa? Ai nevoie de un aparat care sa reuseasca sa ajunga la nivelul asteptarilor tale, iar un produs excelent in acest sens ar putea fi chiar rasnita de cafea DeLonghi Dedica KG 521M, ce merita toata atentia noastra pe care i-o vom acorda in continuare.

DeLonghi Dedica KG 521M presupune o putere de 150 W si o capacitate generoasa de 350 g. Detine trei trepte de viteza pentru a macina continutul exact dupa bunul plac.

Acest model de rasnita se face remarcat si prin carcasa eleganta realizata din aluminiu, ce prezinta margini unghiulare si elemente cromate.

Totodata, este prevazuta cu 18 trepte cu ajutorul caruia vei reusi sa obtii de la un continut foarte fin la unul foarte grosier, astfel incat sa fie pe gustul oricarui utilizator.

Pentru o curatare mai facila, partea superioara este detasabila, iar aparatul vine la pachet cu o perie speciala in acest sens.

Dispune de sistem de depozitare al cablului, pentru a nu ocupa spatiu inutil in bucatarie.

Aparatul masoara 15.4 x 24 x 38.2 cm si cantareste 2.75 kg.

Pareri de la clienti

Produsul a primit aprecieri foarte bune in randul cumparatorilor, deoarece s-a dovedit a fi un produs practic si eficient, care se descruca excelent. Acestia sustin ca aparatul reuseste sa prepare o cafea de-a dreptul delicioasa si considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

DeLonghi Dedica KG 521M este o rasnita de inalta calitate, ce isi face treaba ireprosabil. Clientii i-au acordat calificative foarte bune, ceea ce demonstreaza ca rasnita merita fiecare ban. Poti verifica si tu aici o oferta de pret actuala.

Pareri pe scurt: DeLonghi Dedica KG 521M

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.0/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • capacitate generoasa
  • 18 setari rasnire
  • curatare facila

Argumente CONTRA

  • pretul nu este accesibil tuturor bugetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *