14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Samsung 850 EVO

Samsung 850 EVO reprezinaa un Solid State Drive ce inregistreaza o capacitate de 250 GB, avand o rata de transfer la citire de 540 MB/s, iar la scriere 520 MB/s. Presupune o serie de tehnologii de ultima generatie, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui articol, iar daca doresti sa afli despre ce este vorba in detaliu, te asteptam sa ne urmaresti in continuare.

3D V-NAND flash reprezinta o descoperire interesanta ce are ca obiectiv cresterea performantei, dar si a rezistentei, fiind realizata prin asezarea a 32 de straturi de celule, suprapuse, rezultand o densitate mai mare si, implicit, performante ridicate.

Samsung 850 EVO este dotata cu o baterie ce presupune o durata de viata mai mare cu un controler optimizat, astfel incat sa permita activarea Device Sleep.

Ofera si un plus de protectie in masura in care va mentine temperatura optima pentru ca unitatea sa functioneze in cele mai bune conditii. Astfel, Thermal Guard are capacitatea de a reduce temperatura atunci cand va fi depasit pragul critic.

Dispozitivul masoara 100 x 6.8 x 69.85 mm ( W x D x H) si cantareste 40 g.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca SSD-ul functioneaza impecabil, motiv pentru care sunt multumiti. Au putut sa faca si comparatii cu vechile variante si cu siguranta performantele au fost depasite cu mult. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Suntem de parere ca Samsung 850 EVO este un ssd ce merita achizitionat, fiindca odata testat s-a dovedit a fi un produs performant. Pe de alta parte, si clientii au fost multumiti de acest produs, ceea ce ii confirma calitatea. In plus, poti verifica aici si o oferta de pret actuala foarte buna.

9.3

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • tehnologie 3D V-NAND
  • tehnologie TurboWrite

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *