27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

DeLonghi KG 89

Inca mai cauti rasnita potrivita si inca nu te-ai putut decide? Continuam seria rasnitelor cu un nou model si anume rasnita de cafea DeLonghi KG 89, pe care o vom analiza pe larg in continuare. In mare parte, aparatul ideal trebuie sa fie un produs eficient, dar si fiabil, ce sa iti ofere garantia unei durate cat mai mare de viata, dar haideti sa vedem ce caracteristici particulare prezinta acest aparat.

DeLonghi KG 89 inregistreaza o putere de 110 W, dar o capacitate generoasa de 120 g. Iti permite selectarea gradului de macinare, in functie de preferinte, daca doresti sa fie macinat fin continutul sau bucati mai mari.

Pentru a oferi un plus de stabilitate, piciorusele acestuia au fost echipate cu sistem anti-alunecare.

Prezinta sistem de protectie dublu ce presupune oprirea in mod automat a aparatului atunci cand rezervorul de cafea a fost scos.

De asemenea, poti selecta numarul la cesti pentru care doresti sa pregatesti cafea, de la 2 la 12, rasnita avand oprire automata.

Atat carcasa, cat si lamele sunt realizate din inox.

Pentru a nu ocupa spatiu suplimentar in bucatarie, aparatul a fost prevazut cu sistem de depozitare al cablului.

Dimensiunile aparatului sunt de 13 x 16 x 26 cm si cantareste 1.7 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii afirma ca aparatul functionarea in parametrii optimi, fiind usor de setat, oferind posibilitatea de a alege gradul de macinare: fin, mediu sau mare. Mai adauga ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Rasnita DeLonghi KG 89 este, in mare parte, un aparat foarte practic ce functioneaza in parametrii optimi, astfel ca nu prea ai ce sa ii reprosezi. Iti ofera posibilitatea de a seta nivelul de macinare si il poti seta foarte usor. Daca esti interesat si de o oferta de pret propusa intra aici.

Opinii pe scurt: De'Longhi KG 89

8.8

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.5/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • capacitate mare
  • sistem dublu de protectie

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *