24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Meaco UK 12L

Revenim cu inca un model de dezumidificator foarte eficient in orice locuinta, pe care il recomandam cu toata increderea. Este vorba despre dezumidificatorul Meaco UK 12L ce se descurca mai mult decat bine in eliminarea umiditatii din are si mentinerea unui aer proaspat si curat. Sanatatea este prioritara, de ceea este absolut necesar sa alegi aparatul care va fi cel mai potrivit in stabilirea nivelului optim de umiditate din aer.

Dezumdificatorul Meaco UK 12L  este aparatul ideal pentru suprafete de pana la 30 mp, avand un consum redus de energie. Dispune de filtru Hepa optional, insa, care va purifica aerul foarte bine luptand impotriva mucegaiului, particulelor de praf, polen, acarineri, dar si impotriva parului de animale. Filtrul este lavabil, ceea ce te va scuti de un cost in plus.

Suflarea este reglabila, dupa cum vei considera de cuviinta, insa fara trepte.

Higrostatul este reglabil intre 30% si 80% umiditate relativa, avand prag de 5%, doar apasand pe sageti.

Temporizatorul iti va permite sa programezi incetarea activitatii aparatului cu cateva ore inainte.

Dispune si de lumina de semnalizare, atunci cand rezervorul se va umple de apa. Avand, totodata, si protectie, aparatul se va deconecta automat cand recipientul va fi plin, iar semnalul luminos va indica acest lucru. Rezervorul prezinta o capacitate de 2.5 litri.

Este aparatul util si pentru uscarea rufelor ceea ce constituie un mare avantaj.

In momentul in care nivelul de umiditate setata a fost atins, aparatul va functiona inca 2 minute pentru a se asigura ca umiditatea relativa este stabila, dupa care se va opri automat. Daca umiditatea va creste din nou, atunci aparatul isi va relua automat acitivitatea pentru inca 30 de minute.

Dispune si de functia de blocare copii pentru ca cei mici sa nu aiba sansa sa deregleze setarile aparatului.

Aparatul masoara 32.5 x 24.8 x 48.5 cm (L x l x H), cantarind 9.5 kg.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat deja acest aparat afirma ca este un aparat foarte bun, ce elimina extrem de bine umiditatea din aer. Un cumparator sustin ca timp de 2 saptamani a scos aproximativ 38 de litri de apa. Functioneaza foarte bine si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Meaco UK 12L este un model de  dezumidificator pe care il recomand, deoarece prezinta o eficienta ridicata si functii performante pentru a iti readuce confortul. Insa cel mai important aspect este sanatatea, ce poate fi grav afectata din cauza umiditatii din aer. Alege intotdeauna ceea ce ti se potriveste si consulta aici o oferta de pret avantajoasa pentru acest produs.

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • potrivit pentru incaperi mari
  • filtru HEPA
  • lumina semnalizare
  • deconectare automata
  • protectie copii

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *