14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Zass ZCG 07

Seria rasnitelor de cafea nu se opreste aici, ci discutam de aceasta data despre rasnita Zass ZCG 07 pentru a cunoaste toate detaliile necesare. In conditiile in care pe piata exista o multitudine de variante, este important sa o alegi pe cea mai potrivita, iar cat timp esti intotdeauna documentat, vei reusi cu siguranta sa optezi pentru produsul cel mai bun.

Rasnita Zass ZCG 07 dispune de o putere mare de 200 W si o capacitate rezonabila de 60 g, potrivita pentru a obtine 8 cesti de cafea. Prezinta functia Pulse ce are rolul de a intensifica activitatea aparatului pentru a obtine mai rapid un continut omogen.

Atat carcasa, cat si lamele sunt realizate din inox, ceea ce ii va conferi o durabilitate mai mari aparatului.

Masoara 22.5 x 13 x 13 cm si cantareste 1.52 kg.

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 79 dB.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca rasnita isi face treaba foarte bine, ba chiar a reusit sa le depaseasca asteptarile. Au mai spus ca este suficient de robusta si silentioasa si merita achizitionata. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Rasnita Zass ZCG 07 este un produs calitativ ce a reusit sa le depaseasca asteptarile clientilor. Este suficient de puternica si silentioasa, usor de utilizat si curatat, fiind potrivita chiar si pentru persoanele varstnice care nu sunt in pas cu tehnologia. Mai mult decat atat, poti verifica aici o oferta de pret avantajoasa.

Recenzii pe scurt: Zass ZCG 07

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • capacitate mare
  • silentioasa
  • functia pulse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *