25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Beper 90.525

Iti prezentam inca un model de rasnita ce te-ar putea interesa. Este vorba despre rasnita de cafea Beper 90.525 ce ofere o putere mare si o capacitate rezonabila, dar toate detaliile de care ai nevoie, le vei afla in continuare.

Beper 90.525 inregistreaza o putere de 220 W si o capacitate de 60 g. Atat carcasa, cat si lamele din dotare sunt realizate din otel inoxidabil, ceea ce ii confera o durabilitate mai mare.

Poti macina cu ajutorul sau atat cafea, cat si condimente, fructe si asa mai departe. Deci, poate fi utilizata si in alte scopuri decat macinarea cafelei.

Dimensiunile rasnitei sunt de 14 x 13.5 x 23 cm si cantareste 1.5 kg. Fiind un aparat destul de mic, ii vei gasi rapid locul in bucatarie.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca isi face treaba foarte bine, iar unii dintre ei au achizitionat-o exclusiv pentru macinarea condimentelor. Pe de alta parte, trebuie utilizata cu foarte mare atentie, eptnru ca se incinge destul de rapid. Apreciaza raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Suntem de parere ca rasnita Beper 90.525 este un aparat ce isi face treaba in parametrii optimi, deci se descurca foarte bine. Poti macina atat cafea, cat si diverse tipuri de seminte, condimente si asa mai departe. In plus, poti verifica aici si o oferta de pret foarte buna, alaturi de alte informatii relevante.

8.5

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.6/10

Pret

8.0/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • capacitate mare

Argumente CONTRA

  • se incinge rapid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *