24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Rowenta Instant Comfort Compact SO2330

Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 este o aeroterma rezonabila, ce poate reprezenta un real ajutor intr-o locuinta in care frigul reprezinta o problema acuta. In continuare, vom discuta mai multe detalii si vom analiza parearea clientilor.

Aeroterma Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 are o putere de 2400 W si este prevazuta cu doua trepte de putere care inregistreaza unc onsum de 1200 W si 2400 W.

Gratie termostatului reglabil, poti obtine o temperatura constanta, dar si economii cu energia electrica. In plus, aparatul asigura si un nivel ridicat de siguranta fiind prevazut cu temrostat de siguranta.

Este un aparat foarte silentios pe care il poti muta foarte usor dintr-o camera in alta fiind dotat cu maner special in acest sens.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca aceasta aeroterma incalzeste destul de rapid incaperea unde este amplasata si este chiar silentioasa. De asemenea, au apreciat faptul ca nu ocupa foarte mult spatiu, prin urmare poate fi amplasata si in camerele mai mici. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Rowenta Instant Comfort Compact SO2330 este o aeroterma destul de practica, despre care as spune ca se descurca decent, fiind ideala si pentru incaperile mai mici, pentru ca nu ocupa mult spatiu. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna, pe care o poti verifica aici.

Recenzii pe scurt: Rowenta Instant Comfort Compact SO2330

9

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • silentioasa
  • dimensiuni reduse
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *