14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light YOHF13

Star-Light YOHF13 reprezinta o alternativa practica in sezonul rece despre care vom discuta mai multe detalii in continuare. Asigura conditiile optime chiar si in camerele ceva mai racoroase.

Star-Light YOHF13 prezinta o putere de 2500 W si 13 elementi. Dispune de trei trepte de putere care inregistreaza un consum de 1000 W, 1500 W si 2500 W. Este potrivit pentru incaperi cu un volum de pana la 62 mc.

Gratie temporizatorului din dotare, ai posibilitatea de a seta durata exact cat doresti sa functioneze aparatul, astfel incat sa  nu faci nici risipa.

Termostatul permite setarea temperaturii dorite astfel incat sa asiguri un confort termic ridicat.

Gratie manerelor si rotilor de transport din dotare, poti transporta foarte usor caloriferul dintr-o camera in alta, fara a exista riscul de un eventual incident nedorit.

Dimensiunile caloriferului sunt de 63.4 x 60 x 25 cm (l x L x A) si cantareste 14.13 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de acest aparat si declara ca reuseste sa incalzeasca destul de rapid camera unde este amplasat. De asemenea, sustin ca este calitativ si din perspectiva materialelor din care este alcatuit si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Star-Light YOHF13 este un calorifer electric eficient ce face fata cu brio in sezonul rece. Consider ca este un produs rezonabil, ce merita achizitionat, in masura in care si clientii au fost multumiti. Aici poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de putere
  • temporizator
  • usor de transportat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *