14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Tesla RS1300M este un model de frigider mic, prevazut cu o usa ideal pentru camere de pensiuni, de hotel sau pentru case de vacanta. Poate fi folosit ca minibar unde veti depozita bautura la rece sau alimente.

Frigiderul Tesla RS1300M este prevazut cu o capacitate de 130 de litri, iar interiorul sau este organizat cu ajutorul a trei rafturi pe care le puteti regla pe inaltime, iar in partea de jos, o ladita unde puteti depozita legumele si fructele.

Totodata, este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 117 kWh.

Este prevazut cu usa reversibila care poate fi montata atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga, beneficiind de maner integrat. In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensiunile produsului sunt de 84.5 cm inaltime, 55.3 cm latime si 57.4 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 27 de kg.

Tesla RS1300M review

Concluzii si Pareri de la clienti

Frigiderul cu o usa Tesla RS1300M este un model care se descurca eficient, raceste bine continutul si ofera un mod de organizare bun. Cumparatorii sunt de parere ca isi face treaba pentru ceea ce l-au achizitionat, iar cei mai multi l-au cumparat pentru case sau apartamente de vacanta unde nu depoziteaza multa mancare.  Mai mult decat atat, este silentios in timpul functionarii si nici nu ocupa mult spatiu, astfel ca poate fi amplasat in incaperea unde va odihniti. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Tesla RS1300M

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Bine organizat
  • Silentios
  • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *