24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Pocket Memory Aloe-Vera Fresh

Un rol esential in calitatea somnului tau il detine, in cea mai mare masura, salteaua pe care te odihnesti. Cu cat aceasta este mai comoda si mai apropiata de preferintele tale, cu atat somnul tau va fi mai linistit, dar nici sanatatea nu iti va fi pusa in pericol. Este un subiect ce nu ar trebui nici pe departe neglijat, fiindca alegerile pe care le faci vor avea consecinte in viitor. Iti propunem sa afli mai multe detalii importante despre un alt model de saltea foarte comoda si anume Pocket Memory Aloe-Vera Fresh.

Vom incepe prin a discuta despre structura saltelei. Acesta este formata din trei straturi: stratul superior, stratul central si stratul inferior.

Stratul superior este compus din Memory Aloe-Vera Fresh de 5 cm, stratul central din arculete pocket 7 zone de 14 cm, iar statul inferior din spuma poliuretanica de 3 cm.

Pentru a fi mai usor de aranjat ori intors de pe o parte pe alta, salteaua a fost prevazuta cu manere laterale.

Salteaua este prevazuta cu o banda tridimensionala care va permite o aerisire foarte buna, aspect esential in protejarea acesteia impotriva bacteriilor si a mucegaiului. In acest fel, umezeala rezultata din timpul noptii, va fi eliminata destul de rapid.

Tesatura cu care este acoperita salteaua este destul de moale si delicata, fiind imbogatita cu microcapsule de Aloe Vera, ce prezinta efecte benefice pentru organism. Acestea vor calma si revigora pielea si va diminua riscul aparitiei alergiilor.

Printre beneficiile pe care aceasta saltea le aduce se numara faptul ca aceasta se va mula perfect pe formele coroului, asigurand un suport anatomic potrivit, muschii se vor relaxa, iar coloana vertebrala va avea o pozitie corecta.

Pentru a intretine cat mai corect si pentru a prelungi durata de viata a saltelei, este nevoie de aspirarea sa periodica si de intoarcerea o data la trei luni de pe o parte pe cealalta, inversand si partea superioara cu cea inferioara. In acest mod, vei asigura o uzura uniforma a saltelei.

Se recomanda sa se evite curatarei saltelei cu lichide. De asemenea, a se evita umezirea saltelei.

Pentru a proteja mai bine salteaua, poti achizitiona o husa care sa o protejeze.

Dimensiunile saltelei sunt de 160 x 200 cm, avand o inaltime de 25 cm.

Pareri de la clienti

Utilizatorii s-au declarat foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca merita fiecare ban. Somnul le este mult mai confortabil, fiind intr-adevar relaxanta, iar dimineata nu se mai trezesc cu dureri de spate. De asemenea, sustin ca duritatea este medie, nefiind o saltea foarte moale, dar nici foarte tare. Totodata, au estimat raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Salteaua Pocket Memory Aloe-Vera Fresh este unul dintre cele mai bune modele, in opinia noastra, ce ofera un grad de confort ridicat, de care clientii au fost mai mult decat multumiti. Este important ca in timpul somnului coloana sa aiba o pozitie corecta, iar acest lucru nu este recomandat doar persoanelor care au probleme, ci si celor sanatoase. In plus, aici poti beneficia de o reducere de pret foarte buna.

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Confort

9.9/10

Argumente PRO

  • confortabila
  • microcapsule cu Aloe Vera
  • hipoalergenic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *