15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Mappy Drifter Jeep, Verde

Masinuta electrica pentru copii Mappy, cu doua locuri, Drifter Jeep de culoare verde  va fi tot ce isi poate dori copilul tau, avand in vedere ca este la moda sa detii o astfel de jucarie si sa poti sa te joci cu cel mai bun prieten, supravegheat si controlat atent de telecomanda, daca este cazul.

Masinuta este dotata cu doua motoare puternice, independente, ce dezvolta fiecare o putere de 2x30W (6V/6Ah), fiind pozitionate pe fiecare roata spate. Masina este controlata cu ajutorul pedalei din podea, volandul fiind echipat cu butoane pentru claxon, melodii, mufa MP3 si reglajul volumului. In ceea ce priveste viteza cu care aceasta se poate deplasa atat inainte cat si inapoi, aceasta dispune de doua viteze de 3,2km/h, respectiv 4.5km/h, avand posibilitatea sa o controlati in orice moment prin telecomanda din dotare.

Timpul de incarcare completa a acumulatorului este de 8-12 ore iar durata de folosire variaza intre 1-1.5 ore, in functie de modul de utilizare. Totul este foarte simplu, seara o puneti la incarcat iar dimineata este pregatita pentru a oferi momente unice si a scoate soferul din copilul dvs.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de modul in care se prezinta acest model de masina electrica, precum si de bucuria care se citeste pe chipul copilului lor. Acestia mai apreciaza raportul calitate-pret ca fiind cel mai bun pentru masinutele electrice din gama sa si o recomanda din plin.

Concluzii autor

Sunt de parere ca acest model este perfect pentru copilul dvs, mai ales daca tineti cont de raportul calitate-pret si nu aveti un buget foarte mare la dispozitie. Va face cu siguranta acelasi lucru precum modelele mai premium din aceasta categorie de masinute electrice pentru copii.

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.1/10

Pret

9.4/10

Confort

9.0/10

Argumente PRO

  • Telecomanda
  • pt 2 copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *