24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Relaxa Super 200 x 160

Salteaua Relaxa Super este un model foarte accesibil si rezonabil, ce promite sa asigure o pozitie cat mai naturala a corpului. Este important ca muschii sa fie relaxati pe toata durata noptii, iar coloana sa fie cat mai dreapta, pentru ca dimineata sa nu te trezesti cu dureri de spate sau musculare. Asa ca va invitam sa vedeti despre ce este vorba!

Are la baza o structura vara-iarna, asigurand o flexibilitate termica ridicata, astfel ca va fi potrivita atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece.

Este prevazuta cu arcuri bitroconice din sarma otelita H110. In termeni practici, pot spune ca este destul de confortabila, avand borduri de pliuretan.

Poti schimba oricand fetele, in functie de sezon. Nivelul de fermitate este mediu, ceea ce inseamna ca salteaua nu este nici foarte dura, dar nici foarte moale. Din punctul meu de vedere, este potrivita, si chiar sustine corespunzator corpul.

Trebuie avut in vedere si faptul ca greutatea maxima pe care producatorii o recomandata de persoana este de 90 de kg si sugestia noastra este sa respectati acest lucru.

Dimensiunile saltelei sunt de 160 x 200 cm, avand o inaltime de 18 cm.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca au fost placut surprinsi de aceasta saltea fiind foarte confortabila, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. De asemenea, au adaugat ca se ridica la nivelul asteptarilor lor si considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, Salteaua Relaxa super este un model accesibil, pe care il recomand chiar si persoanelor cu un buget mai mic. Este destul de confortabila, fiind prevazuta cu doua fete pe care le vei adapta in functie de sezon. In plus, pretul de achizitie este unul foarte accesibil, pe care il poti vizualiza aici.

9.2

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • confortabila
  • pret mic
  • doua fete - iarna si vara

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *