22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Saltea Sofia 160×200 cm

Salteaua Sofia este, din punctul meu de vedere, un model estul de rezonabil, despre care am ales sa discutam in continuare. Te invitam sa ne urmaresti in continuare, pentru a vedea despre ce este vorba!

Aceasta saltea mai este cunoscuta si sub numele de Relaxa, fiind confortabila. Dispune de proprietati moderne ce asigura un somn relaxant si odihnitor pe tot parcursul noptii.

Prezinta doua fete – una pentru anotimpul recel, cealalta pentru anotimpul cald. Cea pentru anotimpul rece dispune de o izolatie foarte buna, astfel incat caldura va fi mentinuta foarte bine. Fata pentru anotimpul cald asigura o circulatie foarte buna a aerului, pentru o senzatie de racoare.

In principiu, salteaua Sofia asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului, confort ridicat si relaxeaza muschii.

Este prevazuta cu arc tip Bonell, rama laterala din otel carbon, iar la 4 randuri de arcuri este amplasata o fasie de spuma poliuretanica ce reduce indicelee de elasticitate. Spuma poliuretanica preiznta o densitate destul de mare, iar salteaua este imbracata in stofa Vasco.

Este tratata impotriva mucegaiului si acarienilor si ofera o duritate medie.

Greutatea maxima recomandata este de 90 kg.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achzitionat aceasta saltea declara ca este un model destul de bun, care ofera o fermitate medie, deci nu este nici foarte moale, dar nici prea tare. De asemenea, au adaugat ca se trezesc foarte odihniti dimineata si chiar au simtit diferenta intre acest model si vechea saltea. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Salteaua Sofia este un model foarte interesant care ofera confortul de care ai nevoie pe toata durata noptii. Este un model ce ar merita achizitionat, iar clientii confirma calitatea sa. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte buna.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • confortabila
  • arcuri tip Bonell
  • duritate medie

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *