27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Saltex 140×200 cm

Daca esti in cautarea unei saltele cu arcuri confortabila, atunci trebuie sa faci cunostinta cusalteaua super ortopedica Saltex 140×200 cm. Este un model nou despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui review pe care l-am pregatit.

Salteaua Saltex este un model prevazut cu grad mediu de confort, avand la baza arcuri tip Bonelle realizate din otel carbon de 2.2 mm. Intre cele patru randuri de arcuri se afla o fasie de spuma poliuretanica. Este acoperit cu strat de pisla dura, peste acestea adaugata vaselina, T.N.T si poliuretan.

Suprafata acesteia este matlasata, iar pe lateral, exista cate un buton de aerisire. De asemenea, prezinta doua fete – una de vara, iar celalta de iarna.

Greutatea maxima recomandata pentru o persoana este de 100 kg.

Dimensiunile saltelei sunt de 140 x 200 cm si are o inaltime de 20 cm. Greutatea este de 24 kg.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat acest model au declarat ca se odihnesc destul de bine pe saltea, iar dimineata se trezesc fara dureri de spate sau oase. I-a incantat faptul ca cele doua fete au fost gandite in functie de sezon. Considera raportul calitate/pret avantajos.


Concluzie

Saltex 140×200 cm este un model de saltea cu fermitate medie, ce are la baza arcuri realizate din otel carbon. Clientii au fost multumiti de confortul pe care il aduce aceasta saltea, dar mai ales de pretul la care au achizitionat-o si pe care il poti verifica aici.

Review pe scurt: Saltea super ortopedica Saltex

8.8

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.9/10

Design

8.4/10

Argumente PRO

  • pret mic
  • comoda

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *