14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Albatros RB-11T2

Albatros RB-11T2 este un alt model de calorifer marca Albatros care si-a demosntrat eficienta pe termen lung. Tot mai multi clienti apeleaza ca principala sursa de incalzire a locuintei la caloriferele electrice. Ei bine, iti facem cunostinta cu acest produs in cadrul materialul pe care l-am pregatit.

Albatros RB-11T2 este un calorifer electric ce ofera o putere de 2500 si este prevazut cu 11 elementi. Dispune de trepte de putere: 1000, 1500 si 2500 W.

Termostatul de camera este eficient in mentinerea unei temperaturi constante. Practic, vei seta o anumita temperatura, iar in momentul in care temperatura camerei va scadea sub nivelul dorit, atunci aparatul va incepe automat sa functioneze. Dupa ce va atinge temperatura dorita, se va opri.

Este foarte usor de transportat sau mutat dintr-un loc in altul, datorita rotilor din dotare.

De asemenea, nu te vei impiedica nici de cablul acestuia, fiindca il vei strange si aseza in locul special pentru el.

Caloriferul masoara 51 x 16 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 14.5 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este o alternativa foarte buna pentru a isi incalzi locuinta si sunt multumiti de alegerea facuta. De asemenea, sunt multumtii de faptul ca este usor de mutat dintr-o camera in alta si este foarte silentios. Considera raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Caloriferul Albatros RB-11T2 este un model eficient si practic, atat ca sursa principala, cat si ca sursa secundara de incalzire. Poti incalzi o incapere din locuinta sau il poti folosi chiar si la birou. Daca esti interesat si de o oferta de pret avantajoasa, te invitam sa intri aici.

Opinii pe scurt: Albatros RB-11T2

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

8.9/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de putere
  • putere mare
  • usor de transportat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *