14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Samsung HDC6A90TX

Iti propunem de aceasta data o hota puternica, practica si eficienta in orice bucatarie. Este vorba despre hota incorporabila Samsung HDC6A90TX ce ne-a atras atentia prin prisma caracteristicilor, dar si a design-ului deosebit. Sigur ca deja marca Samsung este cunoscuta pentru acest aspect, fiindca pune foarte mare pret pe felul in care arata produsele.

Hota se bucura de un design minimalist, fiind de culoare argintie, conferind bucatariei o eleganta aparte. Finisajele au fost proiectate in asa fel incat sa nu permite aderarea murdariei pe suprafata sa, dar poate fi curata si mai facil. Partea superioara este prevazuta cu placa din sticla, avand forma de semicerc, ce ii confera un plus de personalitate.

Samsung HDC6A90TX este foarte puternica, avand o capacitate minima de 631 mc.h si maxima de 741 mc/h. Prezinta un singur motor si 4 trepte de viteza.

In cazul in care ai uitat-o in functiune, aceasta se va opri automat dupa 15 minute, datorita temperozatorului.

Vei sti mereu cand vor trebui curatate filtrele, prin interkediul indicatorului de saturatie. Pentru a te bucura de eficienta maxima a hotei, este necesar sa o cureti periodic, atunci cand este necesar.

Dimensiunile acesteia sunt de 66.5/99.5 x 60 x 49 cm (l x L x A) si cantareste 14.1 kg.

De asemenea, nu lipseste nici lampa de iluminare – 2 x 20 W, pentru o vizibilitate cat mai buna in timpul gatitului.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat deja aceasta hota sunt absolut multumite de ea. Afirma faptul ca prezinta un design deosebit, panoul de comanda din sticla neagra ete full digital, cu actionarea comenzilor doar prin atingere. De asemenea, detine capacitate foarte mare de evacuare, respectiv recirculare a aerului si vine echiapatacu filtre de carbon profesionale.

Totodata, sunt incantati de multitudinea functiilor pe care le detine, iar printre acestea amintim: Functia Turbo, timer, Functia aer curat.

Sunt convinsi ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Samsung HDC6A90TX este o hota incorporabila pe care o recomandam cu toata increderea. Principalele sale puncte forte constau in capacitatea de absorbtie foarte mare, design-ul elegant, dar si multitudinea de functii din dotare. Clientii i-au acordat calificative foarte bune, deci rezulta ca este un produs pe masura asteptarilor. Poti verifica aici si o oferta de pret actualizata, pentru a te putea convinge.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • design elegant
  • timer
  • functie turbo
  • functie aer curat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *