24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light Slim Touch KSRW-1815

Pentru ca o reteta sa iasa exact asa cum iti doresti este musai ca si cantitatile sa fie respectate cu strictete. Atunci ai nevoie de un cantar de bucatarie dragut si eficient. Iti recomandam cantarul Star-Light Slim Touch KSRW-1815 care va fi foarte atent cu retetele tale, ajutandu-te sa alegi cele mai corecte produse, in concordanta cu nevoile tale.

Poti cantari cu acest cantar un continut de pana la 5 kg. Dispune de afisaj LED, indicator pentru supraincarcare sau putere scazuta a bateriei si senzor tensometric de inalta precizie.

Cu toate acestea este usor de utilizat. Atunci cand nu este utilizat o perioade de timp, se va opri automat.

Masoara 18.5 x 1.5 x 18.5 cm ( D x H x W) si cantarete 0.35 g.

Pareri de la clienti

Cantarul se bucura de aprecieri foarte bune in randul cumparatorilor, care sustin ca este un produs foarte bun. Functioneaza excelenta si mai mult decat atat, este dotat cu o serie de functii care i-a atras: Functia tara, cantarire apa sau lapte. In ansamblu, apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Cu siguranta, cantarul Star-Light Slim Touch KSRW-1815 este un produs foarte bun, cu care vei reusi sa iti faci treaba excelent in bucatarie. Ofera o precizie foarte buna, astfel incat retetele sa iasa ca la carte. Este usor de utilizat, iar clientii i-au acordat calificative foarte bune. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte buna!

Pareri pe scurt: Star-Light Slim Touch KSRW-1815

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • functia tara
  • oprire automata

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *