24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung VC07M3150VU

Un aspirator poate face diferenta cand vine vorba de curatenie, astfel ca efortul pe care tu va trebui sa il depui va fi minim. Samsung VC07M3150VU este un aspirator foarte practic, pe care il manevrezi usor, despre care vom discuta in acest review.

Samsung VC07M3150VU ofera o putere de aspirare de 190 W si o capacitate de colectare destul de mare, de 2 litri. Nu prezinta sac, ci este prevazut cu un recipient unde va fi colectata toata murdaria. Este usor de curatat, fiind necesar doar sa detasezi recipientul si sa arunci murdaria la gunoi.

Este incadrata in clasa de eficienta A, inregistrand un consum energetic decent.

Interesant este si faptul ca este dotat cu accesoriu pentru blana animalelor, fiind mult mai usor sa cureti parul lasat de patrupede prin casa.

In principiu, aspira foarte bine atat podeaua, cat si covorul, fara sa fie necesar sa insisti foarte mult cum poate se intampla in cazul altor aspiratoare.

Lungimea cablului de alimentare ajunge pana la 6 metri, in timp ce raza de operare este de 9 metri.

Aspiratorul masoara 27.2 cm latime, 23.4 cm inaltime si 40.7 cm adancime, avand o greutate de 4.5 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca este un aspirator foarte bun care merita toti banii. Au aspirat atat gresie, parchet, cat si covoare sau saltele, si de fiecare data s-a descurcat exceptional. Mai mult decat atat reusesc sa il manevreze foarte usor si sunt incatati de produs in ansamblu. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Samsung VC07M3150VU este un aspirator de departe eficient, un ajutor de incredere in orice locuinta. Aspira foarte bine, este silentios si usor de manevrat. Totodata, vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna pe care o poti verifica aici.

Recenzii pe scurt: Samsung VC07M3150VU

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • aspirare eficienta
  • usor de manevrat
  • dimensiuni reduse
  • capacitate de colectare 2 litri
  • fara sac

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *