14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Radiator cu quartz Star-Light QRB1600TS

Star-Light QRB1600TS este un radiator cu quartz ideal pentru sezonul rece ce tocmai s-a instalat, avand o putere de 1600W distribuita pe 4 trepte de putere cu ajutorul unui comutator. Aceasta putere este mai mult decat suficienta pentru a incalzi orice camera, in situatia in care usa va fi inchisa.

Radiator cu quartz Star-Light QRB1600TS prezinta un avantaj major si anume ca incalzeste pe ambele parti, ceea ce favorizeaza o incalzire mai rapida a incaperii, in functie de locul in care il pozitionam. Astfel, timpul de asteptare pentru o incapere incalzita, va fi mai mic.

Este dotat cu un comutator pe 4 nivele si anume:  1600/1200/800/400W, pentru a seta mai facil nivelul de incalzire de care ai nevoie. Greutatea este una redusa de doar 2.9 kg, favorizand manevrarea si transportul acestui aparat in orice colt al camere.

Un alt avantaj al acestui aparat il constituie sistemul de siguranta cu care este prevazut, aparatul oprind functionarea radiatorului in momentul in care acesta se afla in pozitie orizontala.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest aparat de incalzire cu quart Star-Light QRB1600TS sunt multumiti de calitatea produsului si de modul in care acesta functioneaza, incalzindu-le camera intr-un timp foarte scurt. Acestia mai afirma ca raportul calitate-pret este unul excelent si ca au facut alegerea corecta, tinand cont si de buget.

Concluzii autor

Consider ca este unul radiator cu quartz perfect pentru a incalzi o camera normala, de care aveti mare nevoie in sezonul rece in care ne aflam. Avantajele il recomanda, precum si pretul mic pe care il veti da pentru a cumpara acest aparat de incalzire marca Star-Light.

Review pe scurt: Star-Light QRB1600TS

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Putere 1600W
  • Incalzire pe ambele parti
  • 4 Nivele de incalzire
  • Sistem de siguranta

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *