16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Lisabona

Living-ul tau pare incomplet si nu iti dai seama ce lipseste? Mobila cu siguranta va aglomera incaperea, insa un semineu nu va face altceva decat sa ofera un aer modern si elegant. Iti propunem semineul Lisabona, pe alb, care iti va lumina si stiliza intr-un mod placut living-ul.

Lisabona este un semineu electric, prevazut cu o serie de tehnologii avansate. Printre acestea se numara si Optiflame, Opti-Myst si Opti-V care vor crea un foc virtual 3D, fiind dezvoltate de liderul mondial in acest domenisu – Dimplex.

Dimplex Optiflame presupune crearea efectului de flacara care este produs datorita proiectiei luminii pe un suport fotosensibil, dar si datorita sistemului de proiectie 3D.

Dimplex OptiMyst  constituie plasma realizata cu ajutorul moleculelor de apa, ce se afla in miscare si sunt iluminate.

Dimplex OptiV confera efectul de flacara, care va fi redat cu ajutorul cranului de tip plasma, avand o inalta definitie, dar si cu ajutorul sistemul de proiectie 3D.

Iti va oferi senzatia de flacara reala. Acesta se datoreaza prin intermediul proiectiei luminii in miscare pe un film fotosensibil. Flacara va avea o culoare cat mai naturala si densitate similara cu a unei flacari reale, miscarea fiind cat se poate de fluida.

Se observa in interior si lemne care sunt realizate dupa mulaj de lemn ars in foc. In acest fel, s-a putut obtine un aspect similar cu semineul traditional.

Focarul de semineu prezinta incoporata o aeroterma foarte silentioasa, ce prezinta treapta de incalzire, pe care o vei putea regla in intensitate.

Semineul este prevazut cu o telecomanda de unde il vei putea porni si opri. Totodata, panoul de comanda se afla amplasat sub clapeta de pe fata focarului electric.

Semineul Lisabona este un produs ecologic, creat in concordanta cu politicile de responsabilitate sociala, astfel ca nu va produse noxe. Totodata, este un aparat sigur pe care il poti utiliza atat in apartament, cat si in casa.

De asemenea, semineul poate imita sunetul placut produs de lemnele reale care ar in foc. Poti seta pe trei trepte de volum: Low, Medium sau High.

Acest semineu se va conecta la o priza de 220 V cu impamantare. Nu prezinta cos de fum si nu sunt necesare ventilarea sau aerisirea.

Semineul Lisabona inregistreaza o putere maxima de 1600 W, avand o singura treapta de putere.

Prezinta urmatoarele dimensiuni: 95 x 110 x 30 cm ( l x L x A) si este disponibil pe culoarea alb.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat acest semineu sunt foarte incantate de design-ul sau si sustin ca isi merita investitia. Sunt de parere ca este o alegere foarte buna si recomanda achizitia unui semineu oricui isi doreste un living elegant si modern. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii autor

Cand vrei sa iti transformi cu adevarat living-ul intr-o incapere eleganta, cu siguranta iti va fi de mare ajutor un semineu. Semineul Lisabona este o optiune foarte buna, pe care o recomandam cu incredere. In plus, clientii sunt extrem de incantati, astfel ca nu si-ar schimba alegerea facuta. Poti verifica aici si o oferta de pret foarte buna.

9.4

Calitate

9.5/10

Design

9.6/10

Usurinta folosire

9.4/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • design deosebit
  • flacara 3D
  • siguranta

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *