15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Bio GOLF

Fiecare dorim sa ne punem in valoare stilul si bunul gust, chiar prin modul in care ne decoram casa. Modul in care iti amenajezi locuinta reflecta personalitatea ta si stilul care te reprezinta, de fapt. Semineul Bio GOLF poate fi un obiect decorativ foarte interesant in casa, care va aduce un plus de eleganta. Sa vedem despre ce este vorba!

Cu siguranta daca ai decis sa achizitionezi un astfel de semineu, va fi strict pentru design-ul incaperii.

Semineul inregistreaza o putere de maxim 2 kW, iar puterea nominala este de 1 kW. In consecinta, aparatul poate fi utilziat intr-o incapere mai  mult din perspectiva design-ului si mai putin din perspectiva utilitatii.

Un element interesant il constituie flacara reala, care este alimentata cu bio combustibil dintr-un rezervor din inox, ce masoara 0.4 litri. Este interzis sa umpli rezervorul in timpul functionarii, acest lucru fiind posibil doar atunci cand rezervorul este rece.

De asemenea, poti seta intensitatea focului cu ajutorul unei tije, ce detine controlul asupra alimentarii.

Bio GOLF functioneaza pe baza bioetanolului, ce reprezinta un combustibil ecologic, realizat din plante. Datorita acestuia, nu va fi necesar cosul pentru evacuarea fumului, fiindca nu emana noxe. Prin urmare, este usor de intretinut si ofera un grad mare de eleganta incaperii unde il vei amplasa.

Totodata, nu ai de ce sa te ingrijorezi nici din perspectiva montajului. Nu necesita nici proiect, nici aviz tehnic.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest semineu si sustin ca intr-adevar le-a infrumusetat incaperea unde l-au amplasat. O considera o componenta de design foarte interesanta si pe viitor intentioneaza sa mai achizitioneze si alte modele. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzii autor

Daca stilul elegant, efectiv, te reprezinta, atunci un semineu nu ar trebui sa lipseasca din casa ta. Transforma-ti casa intr-un loc relaxant, decoreaz-o utilizand cele mai sofisticate elemente. Semineul Bio GOLF are o controbutie remarcabila la transformarea incaperii si vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna, pe care o poti verifica aici.

9.5

Calitate

9.4/10

Design

9.7/10

Usurinta folosire

9.6/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • design elegant
  • flacara reala
  • dimensiuni reduse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *