27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Separator rosii din fonta HARLEM

Separatorul de rosii HARLEM®  este fabricat din fonta de buna calitate, ceea ce il face ofera rezistenta si fiabilitate in timp, pentru o folosire de lunga durata.

Storcatorul de rosii manual dispune de o manivela foarte lunga, astfel ca este foarte usor de utilizat, avand posibilitatea sa stoarceti o cantitate mare de rosii fara prea mare efort.

Deasemenea, masina manuala de stors rosii din fonta este foarte usor de demontat si curatat, cu un singur jet de apa la robinet.

Suportul de prindere al separatorului de rosii HARLEM poate fi usor de atasat atat la masa cat si la blatul de bucatarie, indiferent care ar fi grosimea acestora.

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat aceasta masina de stors sau tocat rosii il considera foarte util, mai ales toamna cand gospodinele isi doresc sa prepare suc de rosii sau pasta de tomate facuta in casa.

Concluzii autor

Suntem de parere ca este o masina manuala care isi gaseste utilitatea dar si folosirea pe o perioada indelungata de timp, in detrimentul celor electrice care datorita suprasolicitarii se pot strica oricand. Raportul calitate-pret este avantajos pentru client, avand posibilitatea sa il achizitionati de aici la un pret bun.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.1/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • Material din fonta
  • Raport calitate pret excelent

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *