15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Pulse Sonic 200 W

Este timpul pentru putina distractie! Petrece-ti timpul liber altfel si opteaza pentru o trotineta electrica. Discutam in continuare despre trotineta electrica Pulse Sonic 200 W pentru a afla toate detaliile care te-ar putea interesa despre ea.

Pulse Sonic 200 W poate atinge o viteza de maxim 20 km/ora. Este recomandata pentru persoane cu inaltimea cuprinsa intre 1.5 si 2 m, cu o greutate de maxim 68 kg. De preferat ar fi ca utilizatorul sa aiba cel putin 13 ani.

Este prevazuta cu un motor de 200 W.

Asigura o autonomie de 40 de minute.

La nivelul ghidonului, se afla frana.

Trotineta are o inatliem de 39.2 cm, lungime de 83 cm si latime ghidon de 37.8 cm, avand o greutate de 17.5 kg.

Producatorii ne avertizeaza, in cazul in care trotineta nu este folosita o perioada indelungata, sa se incarce bateria la cel putin 2 luni.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de achizitia facuta pe care o considera rentabila. A fost testata atat de copii, cat si de persoane adulte. Este o adevarata modalitate de relaxare si distractie, iar acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Sunt de parere ca Pulse Sonic 200 W este o trotineta electrica foarte simpatica, ce poate fi utilizata atat de adulti, cat si de copii, cat timp este respectat profilul utilizatorului, pe care l-am discutat anterior. Clientii sunt incantati de achizitia facuta, ceea ce inseamna ca este un produs ce merita incercat. Aici gasesti si o oferta de pret actualizata.

9.2

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • potrivita pentru atat pentru adulti, cat si pentru copii
  • constructie rezistenta

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *