27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Kring Yasmine este un set de mobilier ideal pentru cei ce isi doresc o bucatarie moderne si placuta din punct de vedere estetic, insa care nu dispun de un buget prea mare. Daca ma intrebati pe mine, chiar poate fi o varianta si inca una usor de intretinut care se adapteaza foarte bine oricarui stil de bucatarie.

Pe langa partea de design, o bucatarie trebuie sa fie si practica, confortabila si luminoasa, iar mobilierul trebuie sa iti permita sa poti depozita cat mai multe vase si nu numai, in interiorul sau. De asemenea, trebuie sa ai in vedere ca mobilierul de bucatarie este cel mai predispus sa ia contact direct cu apa si toata umezeala rezultata in timpul gatitului. In principiu, modelul in discutie poate fi o varianta mai ales in bucatariile de dimensiuni reduse, din apartamente mai putin spatioase, unde fiecare portiune trebuie valorificata la maxim.

Nu este usor sa mobilam si sa decoram nici o locuinta cu o suprafata mai mica, tocmai ca trebuie sa tinem cont ca trebuie sa fie cat mai functionala si sa ne ramana suficient spatiu. Setul de bucatarie Kring Yasmine are o lungime de numai 2.4 metri si prezinta multiple spatii de depozitare. Toate acestea spatii sunt inchise cu usi din lemn ce asiugra un aspect unitar si ordonat bucatariei. Setul este realizat din PAL, un material care este tratat chimic si rezista foarte bine la umezeala.

Din punct de vedere estetic, combinatia dintre sonoma deschis si sonoma inchis arata foarte bine, fiind totodata, usor de asortat. Avem in partea de jos blatul de lucru, iar in partea de sus corpurile suspendate. Lungimea partii de jos ajunge pana la 180 de cm, insa adaugand si aragazul, veti ajunge pana la 240 de cm, in timp ce corpurile de sus masoara 240 cm. Deasupra aragazului va fi integrata hota.

Acest set este expediat in forma neasamblata, insa nu va fi atat de greu de montat avand in vedere ca veti primi si o schita cu instructiuni clare.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt incantati de acest set de mobilier si sustin ca i-a surprins in mod placut. In mare parte, acestia declara ca arata bine, nu a fost dificil de montat, iar setul arata exact ca in poze. In ansamblu, sunt multumiti de produs, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, Kring Yasmine poate fi o varianta pentru bucatariile micute, unde spatiul disponibil trebuie valorificat foarte bine. In mare parte, ce pot spune despre acest set este ca arata bine, este usor de intretinut, iar spatiul de depozitare din interiorul dulapurilor este suficient. In plus, pretul de achizitie daca mai prindeti si o reducere de pret buna este foarte convenabil.

Review pe scurt: Set bucuratarie Kring Yasmine stejan sonoma

8.6

Calitate

8.4/10

Rezistenta

8.7/10

Pret

8.8/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Usor de intretinut
  • Spatiu de depozitare suficient de mare

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *