16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Hansa OTS6226IH este o hota incorporabila realizata din Polonia de marele producator de electrocasnice Hansa. Acesta a castigat in ultimii ani o cota de piata importanta, in ceea ce priveste segmentul de electrocasnice incorporabile. Modelul in discutie se incorporeaza in mobila de bucatarie, oferind un aspect unitar. Dimensiunile acesteia sunt de 17.4 x 60 x 32.5/44.5 cm (l x L x A) si cantareste 8 kg. Prezinta elemente constructive telescopice, ce pot fi culisate pe cele doua sine de sprijin amplasate in lateral. Distanta recomandata dintre hota si plita electrica este de minim 48, iar in cazul plitei cu gaz de minim 65 cm.

Hota incorporabila Hansa OTS6226IHbeneficiaza de un design modern,a vand panel dins ticla de culoare neagra, corpul acesteia fiind realizat din inox vopsit in culoare argintie. In plus, acest model se remarca si datorita tehnologiei avansate pe care o are la baza, inregistrand un consum energeti reduc. Panoul de control prezinta butoane clasice de tip push, fiind amplasat frontal. De asemenea, sistemul de iluminare si ventilatorul la treapta 1 se vor activa automat in momentul in care extindem partea inferioara a hotei.

Hota prezinta o constructie destul de rousta si dipsune de iluminare cu halogen 2×50 W fiind incadrata in clasa de eficienta energetica G pentru iluminare. Totodata, dispune de doua filtre de grasime cu eficienta de retinere clasa C. Aceste filtre reusesc sa retina eficient particulele de grasime din aburi, iar periodic, vor trebui spalate fie manual, fie in masina de spalat vase.

Hota telescopica Hansa OTS6226IH beneficiaza de sistem de ventilatie cu functie dubla reusind sa extraga vaporii uniform, asigurand o o aerisire optime. Aerul extras este eliminat in exterior prin intermediul unui tub cu un diametru de 12 cm. In timpul functionarii, este important sa asiguram patrunderea aerului curat in bucatarie, astfel ca vom deschide fie fereastra, fie usa. In cazul in care optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, aerul extras este purificat cu ajtuorul celor doua filtre de carbon activ, ce neutralizeaza mirosul neplacut. Acestea vor fi achizitionate separat.

Hota se recomarca si prin prisma consumului energetic redus – 147 kWh/an, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica E. Cele doua motoare din dotare reusesc sa obtina o putere de 260 W. Nivelul de zgomot este unul rezonabil 55-65 dB, personal, as spune normal pentru o hota. Capacitatea de absorbtie minim este de 249 mc/h, iar capacitatea maxima 365 mc/h. In principiu, face fata foarte bine unei bucatarii cu suprafete de maxim 12-13 mp.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca indeparteaza foarte bine mirosurile din bucatarie, ceea ce este cel mai important. Sunt incantati de faptul ca pot spala filtrele de aluminiu si nu este necesara inlocuirea lor. In general, sunt multumit de modul in care isi face treaba si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzii autor

Hansa OTS6226IH este o hota convenabila din perspectiva raportului calitate/pret ce reuseste sa tina la distanta mirosurile rezultate in urma gatitului. Din punctul meu de vedere, merita achizitionata, iar cumparatorii confirma acest lucru, ceea ce demontreaza ca este un produs de incredere.

Review pe scurt: Hansa OTS6226IH

9.5

Calitate

9.4/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 motoare
  • Capacitate de absorbtie buna
  • Filtre de aluminiu lavabile

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *