22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Review Sharp R822STW

Sharp R822STW este un cuptor cu microunde util in orice bucatarie, ce ofera performante excelente, fiind un model care s-a remarcat si prin calitatea promisa. In plus, pune la dispozitie o capacitate generoasa de 25 de litri si o putere de 900 W.

Personal, mi-a atras atentia si din perspectiva esteica, fiindca, fara doar si poate, este un cuptor cu un design elegant si modern. Carcasa este de culoare argintie, iar lateral, se afla panoul de comanda, destul de prietenos, deci nu va trebui sa ridice probleme vreunui utilizator in acest sens.

Cuptorul cu microunde Sharp R822STW este dotat cu functia de grill, puterea acestuia fiind de 1400 W. De asemenea, nu lipsesc nici cele mai importante functii, pe care, personal, le consider esentiale, iar printre acestea amintim de functia de dezghetare la care putem apela cu incredere ori de cate ori vrem sa dezghetam simplu si rapid alimente direct scoase din congelator, functia de reincalzire, utila in momentele in care vrem sa incalzim mancarea simplu si rapid si nu dispunem de foarte mult timp.  In plus, are 5 nivele de putere pe care le poti ajusta in functie de necesitate. La finele fiecarui program, vei fi avertizat sonor pentru a scoate alimentele.

Este prezent si sistemul de protectie impotriva copiilor, fiiind ideal pentru cei ce au copii mici. Practic, nu le va permite acestora sa deregleze setarile realizate de tine anterior.

Timerul permite programarea orei de incepere a programului dorit.

In interior, cuptorul dispune de un suport rotund ce are un diametru de 31.5 cm, fiind suficient de mare pentru a putea adauga farfuri destul de extinse.

Dimensiunile cuptorului sunt de 51.3 x 46.6 x 30.6 cm (W x D x H) si cantareste 17 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca este un aparat de inalta calitate cu care isi fac treaba mai bine decat s-ar fi asteptat. Au testat functiile din dotare si pot confirma ca functioneaza ireprosabil. Mai mult decat atat, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent. 


Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, Sharp R822STW este un cuptor cu microunde foarte bun, indiscutabil, peste media gamei respective. O functie foarte interesanta la acesta pe care am apreciat-o foarte mult este cea de grill, insa si restul isi fac treaba in parametrii optimi. In plus, aici gasesti o oferta de pret rezonabila.

Pareri pe scurt: Sharp R822STWE

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Design

9.7/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functie Grill
  • Protectie copii
  • Capacitate generoasa
  • Eco Mode

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *