22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Review SI-LiveSmart SM24

SI-LiveSmart SM24 este un aparat care nu ar trebui sa lipseasca mai ales daca ai un copil mic sau chiar nou-nascut. Din punctul meu de vedere, reprezinta un ajutor foarte mare, pentru a il putea monitoriza pe cel mic non-stop, chiar daca tu, poate, fizic nu esti langa el la momentul respectiv.

Daca ai un copil foarte mic, nu inseamna ca nu poti face si altceva, mai ales atunci cand acesta se odihneste. Acum poti profita de momentele in care ai parte de putina liniste, dar in acelasi timp, vei fi cu ochii pe micutul tau. Este posibil cu ajutorul aparatului de ontiorizat SI-LiveSmart SM24 despre care am ales sa discutam in acest review.

Indiferent ca locuiesti la casa sau intr-un apartament, SI-LiveSmart SM24 este aparatul potrivit pentru ca dispune de tehnologia Long Range 2.4 GHz care asigura o conexiune foarte buna, fara interferente la o distanta pana la 300 m.

Chiar daca nu esti langa bebelusul tau, poti vorbi cu el prin intermediul aparatului gratie functiei Talk Back care iti permite acest lucru. Astfel, nu doar ca il poti asculta, ci ii poti si raspunde.

Aparatul este dotat si cu senzor de monitorizare a temperaturii, astfel ca vei avea controlul si asupra acestui aspect. Este important ca in camera bebelusului sa fie o temperatura optima, iar monitorizarea acesteia trebuie sa se desfasoare in permanenta. Nimic mai simplu!

Iar in cazurile in care cel mic adoarme sau se odihneste mai bine atunci cand asculta cantece de leagan, atunci acest aparat este solutia potrivita. Functia Lullaby Music permite redarea unei serii de cantece de leagan, pentru ca cel mic sa se poata odihni in tihna.

Nici pe timpul noptii, bebelusul nu va fi mai putin monitorizat. Gratie modului de noapte – Night Vision – vei avea o vizibilitate excelenta chiar si atunci cand este intuneric in camera.

In plus, Eco mode permite economisirea energiei. Astfel, in timpul somnului celui mic sau daca nu se inregistreaza niciun sunet sau nu se misca, atunci aparatul va itnra in standby. Insa, indata ce copilul se foieste, se trezeste sau face zgomot, va porni in mod automat.

Zoom 2X perite redarea detaliilor din camera bebelusului. Rezolutia imaginilor este de 640 x 480 pixeli CMOS si 320 x 240 pixeli pe ecran.

Unitatea parentala poate fi alimentata cu o baterie reincarcabila Li-ion de 950 mAh. Durata de functionare cu acumulator poate ajunge pana la 12 ore.

Lungimea cablului de la unitatea copilului este de 190 cm.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt foarte incatati de acest aparat si declara ca reprezinta un real ajutor pentru ei, fiindca in acest mod pot supraveghea copilul, dar pot intreprinde si alte activitati. Functioneaza foarte bine, iar semnalul este excelent. Sustin ca atat imaginile, cat si sunetul sunt de inalta calitate, iar modul nocturn s-a dovedit deopotriva foarte eficient. In ansamblu, acestia considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Din pucntul meu de vedere, SI-LiveSmart SM24 este un produs foarte bun si il recomand cu toata increderea pentru ca va va fi de un real ajutor. Functioneaza excelent, atat pe partea video, cat si pe partea de sunet, iar modul nocturn asigura imagini calitative. Astfel, copilul va putea dormi in camera lui, iar tu il vei putea supraveghea, in acelasi timp. Aici poti fi la curent cu o oferta de pret foarte buna.

Review pe scurt: SI-LiveSmart SM24

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functia Talk Back
  • Senzor de monitorizare temperatura
  • Modul de noapte
  • Eco Mode

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *