27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

SIMBIO SB-YLB077

Cand vine vorba de incalzirea locuintei sau a unei singure camere, exista o multitudine de solutii. Ei bine, poti lua in calcul cu incredere si varianta unui calorifer cu ulei. De aceasta data, iti facem cunostinta cu caloriferul cu ulei SIMBIO SB-YLB077, un produs foarte practic atat acasa, cat si la birou.

SIMBIO SB-YLB077 prezinta o putere de 1500 W si este prevaut cu trei trepte de putere: 600, 900 si 1500 W. Este potrivit pentru a incalzi incaperi mici sau medii, ideal chiar si pentru dormitoare.

Datorita termostatului de camera reglabil, poti obtine o temperatura constanta, dar si economii cu energia electrica. Selectezi temperatura dorita, iar cand temperatura camerei va cobori sub nivelul respectiv, caloriferul isi va incepe activitatea. Dupa ce temperatura optima a fost atinsa, se va opri.

Este dotat, totodata, cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii, protejandu-ti instalatia din incaperea unde este amplasat, chiar si atunci cand esti absent perioade mai mari de acasa.

Gratie rotilor din dotare, vei putea muta si transporta caloriferul mai usor dintr-o incapere in alta.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca si-au incalzit dormitoarele foarte eficient cu acest calorifer, iar personal au fost multumiti. Intr-adevar este usor de mutat, reusind sa incalzeasca mai multe incaperi cu ajutorul lui. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

SIMBIO SB-YLB077 este o varianta ieftina la care poti apela pentru incalzirea unor incaperi mici si medii, foarte practica in sezonul rece. Clientii confirma eficienta sa si s-au aratat multumiti. Verifica aici si tu o oferta de pret foarte buna.

8.8

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.8/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • 3 trepte de putere
  • siguranta in utilizare
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *