14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

SIMBIO SB-YLB079

Apeleaza cu incredere la un calorifer electric eficient, pentru incalzirea unei anumite incaperi. O solutie la indemana ar putea fi si caloriferul electric SIMBIO SB-YLB079 care promite rezultate bune, insa nu inainte de a il cunoaste mai bine.

Caloriferul electric SIMBIO SB-YLB079 prezinta o putere de 2000 W si trei trepte de putere: 800 W, 1200 W si 2000 W. Totodata, este dotat cu 9 elementi.

Termostatul de camera joaca un rol foarte important, pentru ca permite selectarea unei temperaturi dorite, iar atunci cand temperatura camerei va fi sub limita stabilita, aparatul isi va incepe activitatea. Ulterior, dupa ce temperatura a fost atinsa, aparatul se va opri.

Poti apela cu incredere la aceasta varianta, fiind dotat cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii.

Gratie rotilor din dotare, aparatul poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta atunci cand doresti sa incalzesti mai multe incaperi.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti pana in momentul de fata de alegerea facuta si declara ca pentru a incalzi un dormitor este suficienta prima treapta de putere sau cel mult a doua, pentru ca se descurca excelent. De asemenea, sunt incatati de faptul ca pot incalzi mai multe camere, fiind mobil. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

In principiu, sunt de parere ca SIMBIO SB-YLB079 este o alternativa pentru incalzire in sezonul rece. Se descurca bine, iar clientii au confirmat aceste lucruri, deci nu raman in etapa de promisiune din partea producatorilor. In plus, pretul de achizitie este unul foarte accesibil si il poti vizualiza aici.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *