24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light CER-4833HP

Asa cum ne-am obisnuit deja, Star-Light ne surprinde din nou cu un electrocasnic mic ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie, fiind extrem de util si usor de folosit. Este vorba despre cuptorul electric cu plite Star-Light CER-4833HP,  un produs revolutionar ce se doreste a fi util in orice casa.

Cuptorul prezinta doua plite electrice de 1000W, respectiv 750W si o capacitate generoasa de 48l, in care va puteti prepara simplu si rapid mancarurile favorite.

Star-Light CER-4833HP dispune de un rotisor care garanteaza ca bucatele din carne de pui, porc, vita, curcan, rata sau miel vor fi rumenite uniform datorita temperaturii constante ce reduce timpul prepararii mancarii.

In ceea ce priveste design-ul acestui produs, amintim faptul ca este unul placut, cu insertii de inox ce asigura faptul ca se va integra in orice tip de bucatarie, fie ea clasica sau moderna. Deasemenea sticla termorezistenta din care este confectionata usa cuptorului este de buna calitate si asigura protectia impotriva arderii accidentale.

O functie la fel de importanta o reprezinta iluminarea, care iti ofera posibilitatea de a vedea in orice moment starea preparatului din cuptor, fara a-l deschide. Astfel puteti sa fiti la curent si sa preparati o mancare excelenta, fara sa va fie frica ca o ardeti.

Pareri de la clienti

Avand in vedere funcitile acestui cuptor electric, precum si cele doua plite electrice suplimentare, clientii se declara a fi complet multumiti, mai ales de carnea la grill, care spun ca este una excelenta. Deasemenea acestia mai specifica faptul ca sticla termorezistenta este una de buna calitate si ca produsul corespunde intocmai asteptarilor.


Concluzii autor

Produsele Star-Light se dovedesc a fi din ce in ce mai bune si utile in orice casa, avand in vedere raportul calitate-pret si nu numai. Toata lumea le lauda iar acest cuptor electric Star-Light CER-4833HP nu putea fi diferit, avand in vedere ca standardele sunt mereu in crestere in ceea ce priveste acest brand.

 

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.6/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret imbatabil
  • Rotisor
  • Iluminare interioara
  • Plite electrice

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *