22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light EMD-1515

O cafea buna bauta dimineata poate sa va aduca buna dispozitie si zambetul pe buze toata ziua, atat la serviciu cat si in alte imprejurimi. Star-Light EMD-1515 este un espressor manual cu ajutorul caruia puteti sa va faceti propriile retete de cafea, fara a mai fi nevoie sa mergeti la cafenele.

Espressorul dispune de un rezervor de apa detasabil de 1.5 litri, trebuind sa fie alimentat cu cafea macinata. Platoul incalzit va permite sa mentineti temperatura cafelei la nivelul potrivit pana cand aceasta este savurata. Sistemul de spumare al laptelui, de 15 bari, este foarte important, permitandu-va astfel sa va creati orice combinatie de cafea cu lapte

Ca si design, Star-Light EMD-1515 se poate face remarcat cu usurinta in orice bucatarie, integrandu-se in acelasi timp intr-o casa clasica sau moderna. Acest lucru se datoreaza in mare parte panoului central ce este realizat dintr-un inox de buna calitate.

Pareri de la clienti

Clientii au o parere foarte buna despre acest produs, atat in ceea ce priveste calitatea produsului cat si a pretului la care a fost achizitionat. Prin urmare, acestia declara ca raportul calitate-pret este inca o data excelent si ca majoritatea produselor Star-Light se merita a fi cumparate.

Concluzii autor

Putem afirma deci ca Star-Light EMD-1515 este un model reusit de espressor manual de cafea, cu ajutorul caruia puteti sa realizati cele mai deosebite cafele:espresso, cappuccino sau late. Prin urmare nu va ramane decat sa va bucurati in fiecare dimineata de cafeaua proaspata facuta de dvs!

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.6/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Sistem de spumare al laptelui
  • Platou incalzit

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *