14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light CFA2000BW

Star-Light CFA2000BW este un convector interesant care ti-ar putea fi de mare folos atat ca sursa principala de incalzire, cat si ca sursa secundara. Este un aparat practic, despre care vom discuta mai multe detalii in continuare.

Star-Light CFA2000BW are o putere de 2000 W, suficienta pentru a incalzi chiar si o camera de bloc. Dispune de trei trepte de putere si anume: 750 W, 1250 W si 2000 W.

Atunci cand vrei sa incalzesti mai rapid incaperea, poti apasa pe butonul turbo.

Aparatul este prevazut cu grad de protectie IPX0 si siguranta impotriva supraincalzirii. In consecinta, nu vei avea de ce sa te ingrijorezi atunci cand vine vorba despre siguranta casei tale.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sustin ca este un aparat foarte practic in orice locuinta, pentru ca isi face treaba in parametrii optimi. Nu este un aparat mare, drept pentru care le-a fost usor sa ii gaseasca locul. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.


Concluzii autor

Star-Light CFA2000BW este un convector foarte practic, despre care as putea spune ca isi face treaba in parametrii optimi. Ar putea fi o varianta foarte ieftina cu ajutorul careia iti poti incalzi locuinta, iar aici poti gasi o oferta de pret avantajoasa.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.1/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • 3 trepte de putere
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *