27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light COT2000W

Star-Light COT2000W este aparatul potrivit care te poata ajuta foarte mult in sezonul rece, atunci cand frigul isi spune cuvantul. Ar putea fi cea mai putin costisitoare alternativa la care poti apela atunci cand ai probleme cu incalzirea.

Indiferent ca apelezi la acest convector ca principala sursa de incalzire sau ca sursa secundara, trebuie sa stii ca este un aparat foarte practic. De asemenea, il poti lua chiar si in camera de camin, fiindca nu ocupa prea mult spatiu.

Star-Light COT2000W dispune de o putere de 2000 W si trei trepte de putere care inregistreaza un cosnum de 750 W, 1250 W si 2000 W.

De asemenea, trebuie sa stii ca este un aparat sigur fiind prevazut cu protectie IPX0 si sisguranta impotriva supraincalzirii.

Gratie termostatului reglabil ai controlul absolut atat asupra temperaturii din camera, cat si asupra consumul energetic.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este o alternativa foarte practica pentru incalzirea unei anumite incaperi si pana acum nu au avut probleme cu acest produs. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun si il recomanda mai departe si altor persoane.


Concluzii autor

Star-Light COT2000W este un convector electric foarte ieftin, extrem de practic in sezonul rece. Prezinta un mod de utilizare foarte usor, fiind ideal atat la bloc, cat si in camere de camin. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret extrem de buna, poti intra aici.

9.1

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.6/10

Design

8.6/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • 3 trepte de putere
  • silentios
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *