27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light FTBB-60W

Sfideaza vremea de afara si indrazneste sa iti creezi propriul confort. Poate nu dispui de un buget prea mare pentru a iti achizitiona un aparat de aer conditionat, insa nu te impiedica nimic sa apelezi la un ventilator potrivit. Ventilatorul cu picior Star-Light FTBB-60W este un model foarte accesibil, despre care vom discuta pe larg.

Recunosc, ma numar printre persoanele care nu de putine ori au apelat la un ventilator fie la birou, fie acasa. Ar fi fost singura alternativa sa scap de temperaturile suficante si spre surprinderea mea, ventilatorul Star-Light FTBB-60W s-a descurcat excelent.

Sigur ca nu poate atinge performantele unui aparat de aer conditionat fix, insa cu siguranta, va reusi sa iti ofere un anumit nivel de confort pentru a trece mai usor peste temperaturile caniculare.

Ventilatorul Star-Light FTBB-60W prezinta o putere de 600 W si trei trepte de viteza, pe care le vei regla in functie de necesitate si de toleranta.

Este prevazut cu o elice ce are un diametru de 40 de cm, fiind totodata prezent si timer-ul cu ajutorul caruia vei reusi sa setezi activitatea aparatului in urmatoarele ore. In acest conditii, poti adormi cu aparatul pornit, existand posibilitatea de a il seta, sa se inchida ulterior automat.

Pareri de la clieti

Ventilatorul se bucura de aprecieri foarte bune in randul cumparatorilor si apreciaza foarte mult faptul ca este silentios. De asemenea, sustin ca telecomanda este foarte prietenoasa ca structura, iar timer-ul a fost extrem de bine venit. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Atunci cand doresti sa achizitionezi un sistem de climatizare, dar totusi nu dispui de un buget suficient de mare pentru a te orientea catre un aparat de aer conditionat, iti recomandam cu toata increderea ventilatorul Star-Light FTBB-60W. Este un aparat exrtem de eficient, dar si accesibil, ceea ce este foarte important. Te vei putea convinge aici, ca oferta de pret este una chiar avantajoasa.

9.3

Calitate

9.3/10

Utilitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • extrem de silentios
  • usor de montat
  • timer

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *