14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light FBWB-60W

Nu ai de ce sa mai suporti temperaturile ridicate, cand ai la indemana toate aparatele care te vor ajuta sa iti recreezi confortul. Ventilatorul Star-Light FBWB-60W iti poate fi de mare folos in acest sens si chiar presupune o investitie minima. Urmareste-ne in continuare, pentru a vedea despre ce este vorba!

Ventilatorul Star-Light FBWB-60W te poate ajuta sa treci mai usor peste verile toride chiar daca nu atinge performantele unui aparat de aer conditionat. Puterea sa este de 60 W si poate fi reglat in functia de trei trepte de viteza.

Este reglabil pe inaltime astfel incat sa il poti aseza in pozitia cea mai potrivita pentru ca are sa fie suflat in directia dorita.

Masoara 39 x 124 x 43 cm (D x H x W), avand o greutate de 5.4 kg, deci poate fi mutat cu cea mai mare usurinta dintr-un loc in altul.

Pareri de la clienti

Cumparatorii afirma eficienta acestui aparat si faptul ca este substituentul ideal pentru un aparat de aer conditionat. Se odihnesc mult mai bine noaptea chiar si atunci cand temperaturile inregistrate sunt extrem de mari. Inplus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Star-Light FBWB-60W este un ventilator de mare ajutor pe care il recomandam cu incredere. Este un produs foarte accesibil din toate perspectivele, care te va ajuta sa treci foarte usor si peste cele mai inalte temperaturi. Pentru a verifica si o oferta de pret tentanta, intra aici.

Opinii pe scurt: Star-Light FBWB-60W

9.1

Calitate

9.0/10

Utilitate

9.4/10

Fiabilitate

9.1/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • usor de ansamblat
  • usor de mutat dintr-o incapere in alta

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *