24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FTFS-100W

Temperaturile caniculare sunt greu de suportat, asa ca sfatul nostru este sa iei atitudine si sa achizitionezi un aparat care sa iti creeze cele mai bune conditii. In cazul in care din diverse motive nu iti poti achizitiona un aparat de aer conditionat, ramane la indemana oricui achizitionarea unui ventilator. In cadrul acestui material, iti vom face cunostinta cu ventilatorul metalic de podea Star-Light FTFS-100W pentru a verifica daca este aparatul potrivit si nevoilor tale.

Star-Light FTFS-100W este un ventilator foarte puternic ce inregistreaza o putere de 100 W  si detine trei trepte de viteza ajustabile in functie de necesitate si propriul confort ce poate fi perceput in moduri diferite.

Este prevazut cu o carcasa metalica ce ofera durabilitate si fiabilitate produsului. Este de culoare argintie.

Prezinta o elice cu diametrul de 45 cm. Tootdata, este un ventilator foarte silentios si nu te va crea disconfort acustic pe timpul functionarii.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca este un ventilator foarte bun, iar puterea mare face diferenta. Reuseste sa racoreasca incaperea in timp real, fiind potrivit pentru orice tip de incapere. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzii autor

Consideram ventilatorul Star-Light FTFS-100W este un aparat foarte eficient, prevazut cu o putere mare, trei trepte de viteza, avand ca scop crearea celor mai bune conditii, indiferent ca te afli acasa sau la birou. Mai mult decat atat, pentru acest model de ventilator poti gasi aici pretul de achizitie care este foarte avantajos, raportat la calitatea oferita.

9.1

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • trei trepte de viteza
  • carcasa rezistenta

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *