22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Bionaire BMT014D

Dragii nostri cititori, revenim cu un nou material dedicat aparatelor potrivite in sezonul cald. Fiindca temperaturile sunt extrem sau chiar imposibil de suportat, avem solutia perfecta pentru voi, fie ca se refera la aparatul de aer conditionat sau, pur si simplu, la un ventilator eficient. Sigur ca alegerea apartine fiecaruia dintre voi, pentru ca voi stiti cel mai bine ce nevoi aveti si ce produs vi s-ar potrivi, noi suntem aici doar pentru a va prezenta fiecare produs, in forma bruta, pentru a putea lua in final o decizie corespunzatoare. Astazi, dorim sa discutam despre ventilatorul Bionaire BMT014D si iti vom pune la dispozitie toate informatiile pe care le detinem la acest moment.

Bionaire BMT014D este un ventilator, care a fost gandit si proiectat mai ales pentru birou, dar ce ne-ar opri sa il utilizam si in dormitor sau living, avand in vedere ca este destul de mic incat sa nu ocupe spatiu mult? Puterea pe care o detine este de 35 W, suficienta pentru a iti asigura un confort termic destul de bun. Sigur ca nu putem compara cu un aparat de aer conditionat, cum de altfel, nici investitia nu poate fi asociata. Si totusi, consider ca se descurca foarte bine si iti ofera un nivel de confort destul de bun incat sa fii productiv la birou si relaxat acasa.

In acelasi timp, dispune de trei trepte de viteza, ajustabile in functie de confortul resimtit. Confortul este o notiune interpretata si resimtita in mod diferit de catre fiecare  utilizator, asa ca tu stii cel mai bine ceea ce ti se potriveste.

In acelasi timp, este prevazut cu o serie de functii foarte dragute, ceea ce ii amplifica eficienta. Detine atat functia de ventilatie, cat si cea de oscilatie, pentru o distribuire mai buna a aerului ventilat. Totodata, mai sunt prezente si functia de ionizare ce va oferi un aer proaspat si sleep mode.

Cum nu putea lipsi nici timer-ul de la acest aparat destul de bine dotat, am zice noi, acestae poate fi programat pentru 1, 2, 4 sau 8 ore. As spune ca presupune o flexibilitate cel putin acceptabila.

Pe cea mai puternica treapta de viteza inregistreaza 46 dB, totusi un nivel destul de mic, incat nu ar putea fi capabil sa creeze vreun disconfort acustic.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat deja acest ventilator si care, desigur, s-au aratat dispuse sa impartaseasca din experienta sa cu noi, au sustin ca este un aparat foarte dragut, de care sunt multumiti. Racoreste eficient aerul, functiile cu care este prevazut isi fac treaba foarte bine si este un aparat destul de elegant. Mai mult decat atat, au apreciat si raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Personal, consider ca ventilatorul Bionaire BMT014D este un aparat rentabil, ce merita investitia, fiindca se descurca foarte bine, iar daca ai nevoie de el si acasa si la birou, sigur ca iti va fi foarte usor sa il transporti. Nu ai de ce sa suporti disconfortul termic, cand ai la indemana produsele potrivite. Te invitam sa verifici aici pretul la care ar putea fi cumparat, care din punctul nostru de vedere, este avantajos.

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • timer
  • oscilatie, sleep mode, ionizare
  • trei trepte de viteza

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *