24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Star-Light MG-120BW

Star-Light MG-120BW va ajuta sa tocati mai rapid si mai usor tot ceea ce aveti nevoie, printr-o singura apasare de buton, fara a mai fi nevoie de irositi timp cu masinile de tocat clasice. Fie ca este vorba despre carne sau despre legume, masina de tocat Star-Light MG-120BW va face fata oricarei provocari, fiind construita din materiale de buna calitate, ce vor rezista in timp.

Motorul inregistreaza o putere de 1200W, fiind foarte puternic si eficient atunci cand vine vorba de tocatul carnii si nu numai iar functia reverse va ajuta in momentele mai neplacute, cand tocati bucati foarte mari si cu tesut dur de carne si aceasta se prinde in cutitul tocatorului.

Star-Light MG-120BW are inclus accesoriu pentru carnati si kebbe, foarte utile atunci cand doriti sa realizati carne tocata pentru carnati sau chiftele si trei site speciale pentru a putea toca alimentele in functie de tipu; de consistenta dorit.

Spatiul pentru accesorii cu care este dotata masina de tocat Star-Light MG-120BW va fi foarte util pentru a le depozita, stiind ca le veti gasi mereu la indemana, atunci cand aveti nevoie de ele.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de achizitia facuta, in special de raportul calitate-pret al acestui produs al celor de la Star-Light.

Multi clienti se plangeau de faptul ca masina de tocat nu a avut in pachet accesoriile, insa tineti cont de faptul de acestea se afla depozitate in interior, in spatiul special pentru accesorii! 

Concluzii autor

Consideram ca masina de tocat Star-Light MG-120BW este foarte utila in orice casa si ca raportul calitate-pret este avantajos si foarte corect pentru client.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.5/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Putere 1200W
  • Functie reverse
  • raport calitate-pret excelent

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *