15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Tefal Infiny Juice ZC258D38

Storcatorul de fructe cu melc Tefal Infiny Juice ZC258D38 iti asigura sucuri proaspete si delicioase pentru un maxim de vitamine in fiecare zi, tehnologia de presare la rece facand posibila pastrarea aromii naturale a acestora, precum si culoarea naturala, dar mai ales nutrientii continuti, producand un suc de o calitate superioara.

Tehnologia de presare la rece este extrem de eficienta si va permite extragerea de pana la 2x mai mult suc, cu 1/4 mai multa vitamina C si de 2x mai multi antioxidanti comparativ cu cel mai puternic storcator centrifugal de la Tefal (ZN65)*.

Sistemul de colectare antipicurare reprezinta o noutate in ceea ce priveste stoarcatoarele de fructe, fiind foarte util si pastrand blatul de bucatarie impecabil.

Tefal Infiny Juice ZC258D38 este dotat cu doua recipiente de colectare a sucului si a pulpei uscate si are o viteza redusa (in medie 60 rpm), ceea ce minimizeaza oxidarea, putand astfel sa va bucurati de un suc proaspat si delicios, de o calitate superioara, in fiecare moment din zi sau din noapte.

Pachetul storcatorului Tefal Infiny Juice ZC258D38 mai include si 2 filtre foarte utile, unul pentru sucuri si piureuri si unul pentru paste si sosuri.

Pareri de la clienti

Parerile clientilor care au cumparat Tefal Infiny Juice ZC258D38 sunt foarte bune iar acestia lauda silentiozitatea aparatului, modul de curatare foarte usor, precum si sucul delicios obtinut. Acestia au declarat ca au devenit fani Tefal, in special datorita calitatii superioare a aparatului, cat si a modului in care este conceput.

Concluzii autor

Putem afirma cu tarie ca Tefal Infiny Juice ZC258D38 este un storcator de fructe ce merita achizitionat, daca va doriti cu adevarat sa obtineti cele mai bune si delicioase sucuri naturale, cu multe vitamine si nutrienti. Aparatele clasice nu pot asigura acest lucru 100% insa noul Tefal Infiny Juice ZC258D38 o va face cu brio iar raportul calitate pret este unul corect pentru un asemenea brand.

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Tehnologie presare la rece
  • Usor de curatat
  • Sistem antipicurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *