14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Star-Light MPD-850W

Alimentatia sanatoasa este foarte importanta in orice casa, astfel ca masina de paine Star-Light MPD-850W va poate asigura acest lucru, in ceea ce priveste painea de zi cu zi, dar si alte bunatati precum cozonaci sau deserturi.

Star-Light MPD-850W prezinta 12 programe presetate, gata de utilizat atunci cand doriti sa faceti paine integrala, cozonaci proaspeti ca la mama acasa sau alte varietati, precum si 3 nivele de rumenire pentru a putea satisface gusturile fiecarui membru al familiei, in functie de preferintele acestora.

Aceasta masina de facut paine este ideala pentru o familie numeroasa, volumul generos asigurand painea de pana la 1000g pentru intreaga familie.

Cele doua palete ce lucreaza in tandem fac ca paine rezultata sa fie mai omogena si mai pufoasa, bucurandu-va astfel de mirosul si gustul irezistibil al unei paini calde, proaspete si sanatoase.

Pentru cei care sunt mereu pe graba, masina Star-Light MPD-850W este dotata cu functie de program rapid sau de intarziere, putand astfel sa va programati timpul mult mai eficient.

Pareri de la clienti

Clientii relateaza ca sunt extrem de multumiti de noul model de masina de facut paine Star-Light MPD-850W, datorita numarului mare de programe dar si a varietatii acestora. Acestia se mai declara incantati de faptul ca acum pot sa isi faca o paine sanatoasa, fara E-uri sau aditivi alimentari, intr-un timp relativ scurt si fara prea mari batai de cap.


Concluzii autor

Star-Light MPD-850W este o masina de facut paine cu un raport calitate-pret extrem de avantajos, ce continua cu succes vechiul model si care merita cumparata din plin. In concluzie va recomandam acest model de masina de facut paine, avand in vedere cele enumerate mai sus.

Star-Light MPD-850W

9.5

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Pret excelent
  • Paine de 1000g
  • 12 programe
  • program rapid si de intarziere

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *