25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light BSJ80

Nu putine sunt gospodariile in care apa calda reprezinta o problema sau, mai bine spus, absenta acesteia, asa ca trebuie sa faceti ceva in acest sens. Noi recomandam sa reduceti acest inconvenient achizitionand incalzitorul de apa instant Star-Light BSJ80, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare despre acest produs, pentru a il cunoaste in esenta.

Star-Light BSJ80 poate fi montat atat la baie pentru chiuveta ori dus, cat si la bucatarie. Trebuie instalat in pozitie verticala si inregistreaza o putere de 5500 W.

Pentru ca asa cum este si firesc, termostatul este reglabil, poti seta temperatura dorita. Insa, temperatura maxima pe care o poti seta este de 55 de grade Celsius.

Pentru a sti cand aparatul functioneaza, vei putea observa acest lucru prin intermediul unui LED.

Este prevazut cu protectie impotriva supraincalzirii, dar si impotriva ploii.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de acest aparat intrucat s-a dovedit a fi foarte eficient, in conditiile in care, pana atunci, beneficiau doar de apa rece, iar pentru a putea spala vase de exemplu, era nevoie sa incalzeasca apa pe aragaz. Este destul de inconfortabil, de aceea consideram ca este intr-adevar o necesitate un astfel de aparat. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Incalzitorul de apa instant Star-Light BSJ80 este un aparat foarte practic in orice casa unde apa calda este un lux, fiindca are rolul de a diminua acest disconfort. Iti poti crea singur cele mai bune conditii si chiar nu presupune o investitie mare. Aici te poti convinge ca pretul de achizitie este foarte accesibil!

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • usor de montat
  • protectie la supraincalzire si ploaie

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *