15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Star-Light SCB-418BL este un aparat foarte util in orice bucatarie, usor de folosit, care se poate ocupa de prepararea mancarii chiar si in absenta noastra de la domiciliu. Putem fierbe sau praji alimentele, in functie de preferinte.

Slow cooker-ul Star-Light SCB-418BL beneficiaza de doua setari de gatire si anume: High, respectiv Low. Modul High presupune un timp de preparare mai mic, in timp ce modul Low implica un timp de preparare mai mare. O idee buna este ca dimineata inainte sa plecati la serviciu sa puneti alimentele in vas si sa porniti aparatul, iar pana ajungeti acasa mancarea va fi gata, putand fi servita calda. In plus, functia de pastrare la cald permite mentinerea calda a preparatelor dupa ce timpul de gatit a luat sfarsit.

Vasul din dotare cu o capacitate de 3.5 litri este realizat din ceramica termica ce ajuta la omogenizarea temperaturii de gatire, astfel incat alimentele sa se intrepatrunda eficient. Acest vas este detasabil si poate fi introdus si in cuptor. In schimb, nu poate fi asezat pe plita electrica, gratar sau pe aragaz. Capacul vasului este realizat din sticla transparenta termorezistenta, ce permite vizualizarea stadiului de preparare al alimentelor. In plus, poate fi curatat foarte usor, introducandu-l in masina de spalat vase.

Reglarea aparatului se va realiza prin intermediul butonului rotativ amplasat in partea din fata. Dimensiunile slow cooker-ului sunt de 32 cm latime, 25 cm inaltime si 25 cm lungime, avand o greutate de 3.7 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light SCB-418BL este un slow cooker ieftin, dar util, usor de folosit care va poate simplifica munca. Cumparatorii sustin ca este produsul potrivit nevoilor sale si il folosesc des. Practic, dupa cum spuneam si anterior, introduc ingredientele inainte sa plece la serviciu sau in parc cu copiii, iar cand ajung acasa, mancarea este pregatita si gata de a fi servita. Sunt de parere ca este un aparat foarte practic si absolut necesar mai ales atunci cand ai un program incarcat, motiv pentru care il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *