27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light SCDB-727GR este un aparat foarte util in orice bucatarie, care in cea mai mare parte, face treaba in locul nostru, iar cel mai interesant este faptul ca mancarea nu mai trebuie supravegheata constant. Imi place in primul rand, pentru ca alimentele nu se ard si nu se lipesc de vas.

Slow Cooker-ul Star-Light SCDB-727GR prezinta o putere de 270 W si permite aatat prajirea, cat si fierberea alimentelor, in functie de modul de preparare dorit. Beneficiaza de doua setari de preparare, referitoare la timp: High si Low. Modul High presupune un timp de preparare mai mic, iar la polul opus, modul Low creste durata de preparare. De exemplu, poti pune alimentele in vas, setand modul Low, iar apoi vei putea pleca linistita la serviciu. Seara cand te vei intoarce, mancarea va fi gata, proaspata si calda, iar alimentele nu se vor lipi de vas si, cu atat mai putin, nu se vor arde.

Functia de pastrare la cald este o functie foarte utila intrucat dupa terminarea programuluhi de gatit, aceasta mentine mancarea calda pentru mai mult timp.

Aparatul este prevazut cu vas de ceramica termica, omogenizand foarte bine temperatura de gatit, astfel incat aromele se intrepatrund eficient. Se poate detasa usor si poate fi introdus chiar si la cuptor. In schimb, se recomanda a nu fi folosit pe suprafata plitelor electrice, aragazurilor sau gratarelor. Capacul este realizat din sticla transparenta, ceea ce permite verificarea stadiului alimentelor, fara a il ridica de pe vas. La final, este foarte usor de curatat, putand fi introdus chiar si in masina de spalat vase.

In partea din fata, se afla panoul de control ce permite realizarea tuturor setarilor dorite, beneficiind de o interfata intuitiva, dar si de un display ce afiseaza durata programului de preparare. Dimensiunile aparatului sunt de 41 cm latime, 26 cm inaltime si 30 cm lungime, avand o greutate de 5.3 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Cu toate ca am avut o oarecare reticenta avand in vedere pretul mic al aparautlui Star-Light SCDB-727GR, totusi se pare ca a reusit sa ma surprinda in mod placut, intrucat face tot ceea ce promite si se descurca excelent. Cumparatorii confirma acest lucru, iar multi dintre ei au ales sa faca ceea ce discutam mai sus: sa puna dimineata alimentele in slow cooker, iar seara cand se intorceau de la munca, mancarea era gata pentru a fi servita. Sunt incantati de modul de preparare al alimentelor, fiindca nu a fost necesar sa introduca grasime sau apa, ci doar condimente fripturilor. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *