25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light SJB-200SS

Storcatorul de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-200SS reprezinta cea mai noua inovatie din aceasta gama de produse, ce doreste a va oferi un suc proaspat natural, sanatos si plin de vitamine.

Inovatia storcatorului Star-Light Slow Juicer SJB-200SS are la baza utilizarea unei tehnologii de stoarcere lenta, la o viteza de 55RPM, fapt ce ajuta sa obtineti cel mai bun rezultat posibil, in ceea ce priveste sucul natural din fructe si/sau legume. Aceasta tehnologie va garanteaza ca veti pastra o cantitate mai mare de pulpa in sucul proaspat obtinut, spre deosebire de modelele mai vechi de storcatoare centrifugale. In acest mod veti obtine un amestec bogat in vitamine, omogen si mai putin suc pierdut in pulpa reziduala.

Star-Light SJB-200SS este dotat cu sistem anti-picurare, ce are rolul de a preveni caderea accidentala a picaturilor de suc in vasul unde se colecteaza.

Prezinta 8 programe presetate ce te vor ajuta sa obtii sucul dorit printr-o singura apasare de buton:

 • Functia “Hard” este potrivita pentru legumele si fructele tari precum morcovul sau sfecla.
 • Functia “Medium” se va folosi pentru fructe precum mere sau pere.
 • “Soft” pentru fructe moi (pepene, struguri etc).
 • “Mixed Juice” va permite combinarea fructelor moi cu cele tari.
 • “Vegetable” pentru sucul de legume.
 • “Nuts Milk” pentru prepararea laptelui de nuci.
 • “Pomegranate” pentru extragerea sucului din rodie.
  Si nu in ultimul rand functia “Washing” folosita pentru curatarea aparatului.

Functia reverse din dotarea storcatorului, va permite rotirea melcului in sens invers pentru a debloca aparatul atunci cand ar putea sa apara situatii nefericite.

Star-Light SJB-200SS va ajuta sa economisiti timp gratie palniei mari de alimentare, ce va permite sa introduceti fructe sau legume intregi. Mai mult decat atat, introduceti apa curata in storcator in timp ce functioneaza iar acesta se va curata singur, economisind din nou minute pretioase din timpul dvs!

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest model de storcator se declara super multumiti de achizitia facuta, atat din punct de vedere al raportului caliatte-pret, pe care il considera excelent, cat si din punct de vedere al sucului obtinut, resturile reziduale obtinute in urma stoarcerii fiind uscate. Din acest motiv, toti clientii au dat nota maxima la acest aparat, fapt ce intareste ideea ca Star-Light este un brand care pune din ce in ce mai mult accentul pe calitate si satisfactia clientilor.

Concluzii autor

Consider ca este un storcator de fructe si legume cu melc ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, mai ales daca vorbim si de prezenta celor mici printre noi. Va asigura aportul de vitamine atat de necesar organismului, printr-o singura apasare de buton. Pretul este unul foarte bun, in raport cu dotarile si functiile acestui model de storcator.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate-pret EXCELENT
 • Sistem anti-picurare
 • Control digital: 8 Programe prestabilite
 • Functie reverse

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *