14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

ASUS ZenPower

De multe ori s-a intamplat sa plecam undeva si sa ni se descarce telefonul atunci cand avem mai mare nevoie de el. Sunt destul de neplacute astfel de situatii, asa ca, pentru a fi intotdeauna salvat din acest punct de vedere, iti recomandam sa achizitionezi un acumulator extern. In continuare, vom discuta despre acumulatorul extern ASUS ZenPower pentru a verifica eficienta sa.

ASUS ZenPower are un design foarte elegant si este foarte usor de purtat in geanta sau in buzunar. Masoara 9.05 cm lungime, 5.9 cm latime si 2.2 cm inaltime, avand o greutate de 215 g.

Carcasa este realizata din aluminiu anodizat.

Va fi indicat in permanenta nivelul de baterie.

In timpul incarcarii, aparatul va fi protejat gratie tehnologiei PowerSafe care are capacitatea de a controla temperatura, dar si tensiunea de intrare si iesire.

Are nevoie de 6 ore pentru a se incarca in totalitate.

Are un singur port USB si ofera o capacitate destul de generoasa de 10050 mAh.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca nu se incalzeste in timpul incarcarii, este foarte comod de purtat oriunde, fiind destul de mic si usor. Il recomanda cu incredere si considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Acumulatorul extern ASUS ZenPower este un produs foarte bun pe care il recomandam cu toata increderea. Este prietenul de incredere oricand ti se descarca telefonul sau tableta si va fi imposibil sa nu ii gasesti locul in geanta. In plus, pretul de achizitie este unul rezonabil si il poti verifica aici.

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.3/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • design elegant
  • capacitate mare
  • dimensiuni reduse

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *