27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light SMM-1000W

Mixer-ul cu bol Star-Light SMM-1000W reprezinta un produs premium al acestui brand, fiind conceptul special pentru a face fata oricarei provocari in bucatarie, ce va garanta obtinerea unui amestec omogen in cel mai scurt timp, in primul rand datorita motorului foarte puternic, ce are o putere de 1000W.

Daca tot suntem la capitolul de putere, amintim faptul ca sunt disponibile 6 trepte de viteza, ce le poti folosi in functie de amestecul pe care il ai de preparat, precum si faptul ca motorul este foarte inteligent si detecteaza automat ingredientele dure, crescand treptat nivelul de viteza in functie de necesitate, evitand totodata sa va stropeasca.

Deasemenea, Star-Light SMM-1000W este dotat cu functie turbo, ce va ajuta sa accelerati gradul de framantat la maxim, mai ales atunci cand aveti de facut aluat.

Bolul este fabricat din otel de foarte buna calitate, are o capacitate de 4l, fiind suficient pentru orice activitate de mixat din bucatarie. Dupa folosire, este recomandat sa se stearga cu o laveta umeda, daca doriti sa se pastreze intact in timp.

Pareri de la clienti

Clientii au achizitionat in numar foarte mare mixer-ul cu bol Star-Light SMM-1000W si sunt extrem de multumiti de treaba care si-o face cu brio, remarcand inca odata calitatea ridicata a produselor Star-Light, desi pretul este unul accesibil pentru fiecare.

Concluzii autor

Raportul calitate-pret al lui Star-Light SMM-1000W este unul mai mult decat avantajos iar daca aveti nevoie de un astfel de aparat in bucatarie, nu ezitati sa il cumparati! Este un model premium al celor de la Star-Light si putem sa va garantam ca nu veti intampina probleme, fiind puternic si rezistent in acelasi timp.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.6/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Motor inteligent
  • Bol otel premium
  • Functie turbo

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *