22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light TPS31N0

Este mai usor si mai ieftin decat te-ai fi gandit sa iti asiguri cele mai bune conditii pentru un plus de confort chiar la tine acasa. De aceasta data, ne referim la problema apei calde, problema ce poate fi solutionata foarte usor si rapid cu un incazitor de apa instant. De aceea, am ales sa analizam in continuare incalzitorul de apa instant Star-Light TPS31N0 despre care vom discuta mai multe.

Din punctul nostru de vedere, un incalzitor de apa reprezinta solutia ideala pentru problema voastra. Star-Light TPS31N0 prezinta o putere de 3500 W si va fi instalat pe verticala. Este potrivit atat pentru bucatarie, cat si pentru baie, indiferent ca ai nevoie la dus sau la chiuveta.

Poti regla foarte usor temperatura, pragul maxim atingand 55 de grade Celsius.

Prezinta un LED care va indica daca aparatul functioneaza sau este in repaus.

Este prevazut atat cu protectie impotriva supraincalzirii, cat si impotriva ploii.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca le-a fost de mare ajutor acest aparat, inca din prima zi cand l-au cumparat. Si-a facut simtita prezenta in mod cert, fiindca functioneaza in parametrii optimi. Mai sustin ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.


Concluzii autor

Incalzitorul de apa instant Star-Light TPS31N0 este un aparat foarte eficient care isi face treaba mai bine decat te-ai fi gandit. Intamplator sau nu, este foarte usor de montat, deci nu iti trebuie nici macar o minima experienta in asa ceva. In plus, de aici poti achizitiona produsul la un pret foarte buna.

8.9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.9/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • usor de montat
  • usor de utilizat
  • potrivit pentru baie si bucatarie

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *